Nejnovější recenze ze sekce Oleje na vousy
- Olej na vousy Angry Beards: Bobby Citrus 30 ml. Jemná decentní vůně citrusu
- vůně
- český výrobek
- lepší textura pleti a vzhled vousů
zatím zkouším.
Skvělí olej na vousy naprostá spokojenost .
Český výrobek
- Dupe to
Hele upřímně - je mi přes 30 a fousy mi rostou parádně už nějakej ten páteček, jediný co mě rozčilovalo, že mi neroste jakoby ten propojovák mezi kňourkem a bradkou, víš co, takový ty vousy po straně tlamy. Tak sem si koupil tuhle srandu, matlám si to tejden na kušnu a ejhle - vedle kušny vousy opravdu vyrašily! Takže klobouček pánové, váš produkt šlape jak modrej krystal z Breaking Bad!
Výrobek, který používám dlouhodobě a potvrzuji, že opravdu funguje. Spotřebitel ale musí mít trpělivost, vousy nenarostou přes noc. Dejte tomu min. 2 měsíce a více.
Boží vůně!
- funguje jak ma
- prijemna vune
- vůně která se líbí ženám
Reakce značky Steves
Ahoj Michale,
lepší pozdě, než nikdy...2 a půl roku mi trvalo odpovědět. Máš naprostou pravdu, lehká bergamotová vůně, která je spíš taková příjemná tečka za směsí parádních olejů, který ocení nejen tvůj vous, ale i pokožka pod nimi (já bych si bez něj udrbal bradu). Ať je ti líp po těle. Steve
- pěkně pálí tak snad porostou
- Větší balení
- Hezky voní
- Hezky hřeje
- Funguje - ať už opravdu nebo je to jen placebo efekt
- Pomáhá
- Krásně voní
moc příjemná vůně
- Příjemná vůně
- Není příliš mastný
![Angry Beards Christopher The Traveller olej na plnovous 30 ml](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/c78/c7821e9843cabff98686bdb7cf07952a--mmf100x100.jpg)
Angry Beards Christopher The Traveller olej na plnovous 30 ml
Přidáno: 28. dubna 2021
(naposledy upraveno 24. května 2021)
Zakoupeno v Angry Beards
Spokojenost
- používám krátce je brzo na tvrdé hodnocení
- zatím nic
- Vousy přítele jsou jemnější a úžasně voní
Olej nádherně voní a vousy jsou jemnější a na pohled zdravější. Jelikož já sama vousy nevlastním, posuzuji jen to co vidím a cítím a za mě z pohledu ženy je olej něco kvůli čemu bych snad i já vousy mohla mít
- Krásná vůně
Začal jsem používat menší balení Dopingu (30ml) nyní už pouze Big D (100ml) ten větší prostě vydrží déle a opravdu funguje. Nové vousy mi začaly růst už asi po 7 týdnech a výrazně se zlepšila kvalita vousů.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]