Nejnovější recenze ze sekce Oleje na vousy
- Paradni vune, kapatko
Za tuto cenu se mu jich moc nevyrovná
Zakoupen kartáč, hřeben, olej a balzám na vousy a vše je naprosto skvělé. I hezčí polovička mě pochválila :-)
Zatím jen zkouším, ale věřím, že to bude dobrý
Mám krátce asi týden ale jinak je to bomba
- Vůně
Krásně pálí, funkčnost se uvidi casem.
- Luxusní produkt
Efesní mazivo, doporučuji, dostal jsem k tomu ještě dárek, který zatím nevyužíju, jen co my trochu porost dorost hned ho budu hrdě nosit. Děkuji moc.
- Parádní vůně
- Vousy jsou měkčí
- Svědění na krku při dorůstání je hned pryč
funguje to, fakt nekacají.
- svěží a dlouhotrvájící vůně,příjemný olej na celý den
- Vynikající olej...krásná svěží vůně...dlouhotrvající efekt...všem vousáčům vřele doporučuji
- Olejíček na vousy
- Menší balení než obvykle
Prozatím nebylo vyzkoušeno
- Pořádná ropa na vousy
- super vůně
skvěle voní, 3 kapky promastí celý vous a pokožku bez problémů
příjemná, nevtíravá vůně
- Přímo tento olej na vousy nepouzivam já,ale můj syn.A ten je naprosto spokojen
Protože je syn velice spokojen s olejem na vousy.Objednala jsem mu k svátku dalsi
- příjemná vůně
- styl lahvičky
- pro mě bez efektu
Upřímně mě fascinuje povyk okolo produktu a přehršel pozitivních recenzí, nezaregistroval jsem žádnou změnu po využití celé lahvičky a to mi vousy rostou už nějakou dobu.
Jasně, jasně, na růst je potřeba nějaká doba, doporučený minimálně 3 měsíce, ale zdá se mi to spíš jako trik jak si nakopnout hodnotu průměrný objednávky na člověka :)
Nicméně musím ocenit design lahvičky, strukturu krémíku, vůni i příjemný pálení, zajímavej marketing, ale bohužel nic z toho nebylo důvod proč jsem si produkt zakoupil.
Možná v budoucnu znova otestuju, prozatím ale produkt rozhodně doporučit nemůžu.